Keraamiline söegrill 16T”
271,25 €
Kaasaegne keraamiline söegrill
Kaasaegne keraamiline söegrill, mis ühendab endas lisaks suurepärastele grillimisparameetritele ka esteetika ja funktsionaalsuse. Selle elegantne välimus ja kindel konstruktsioon muudavad selle terrassi asendamatuks elemendiks. Grillil on muljetavaldava 40 cm läbimõõduga põhikorpus, mis annab piisavalt ruumi maitsvate roogade valmistamiseks. 32,5 cm läbimõõduga küpsetusrest tagab täpse ja ühtlase grillimise olenemata toidu tüübist. Emaileeritud portselanist valmistatud see mitte ainult ei hõlbusta selle puhtana hoidmist, vaid juhib ka suurepäraselt soojust, mis tähendab toidu ühtlast grillimist. Mulliitmaterjalist kamin talub kuni 1000 kraadi temperatuuri, tagades kasutuse ajal vastupidavuse ja ohutuse.
Seadmes kasutatud funktsionaalsed lahendused
- Bambusest käepidemed : materjal on keskkonnasõbralik ja samas kergesti haaratav.
- Kahekihiline reguleeritav roostevabast terasest uks : võimaldab tuha kogumist ja õhuringlust.
- Vastupidav hingesüsteem : vastupidav hingesüsteem takistab kaane sulgumist.
- Malmist õhutusava peal : hõlbustab õhuvoolu ja seega ka sisetemperatuuri kontrollimist.
- Termomeeter kaanes : hõlbustab optimaalselt praetud roogade valmistamist.
Praktiline kaanega grill
Kaasaegne keraamiline söegrill on ideaalne kombinatsioon stiilist, funktsionaalsusest ja vastupidavusest. See grillihuvilistele mõeldud praktiline kaanega grill vastab ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele, pakkudes unustamatuid maitse- ja aroomihetki õues koosviibimistel.
Grillimine, aeglane küpsetamine, suitsutamine ja praadimine
Suitsetamine (110-135 °C)
Traditsiooniline meetod puusöele puulaastude lisamiseks liha küpsetamisel. Nõud omandavad siin suurepärase aroomi.
Küpsetamine (260-370 °C)
Tehnika, mida kasutatakse antud toote kõikide külgede praadimiseks grillil.
Grillimine (160-180 °C)
See võimaldab kiiresti valmistada liha ja köögivilju – otse grillil või spetsiaalset panni kasutades.
Aeglane küpsetamine (160-180 °C)
Kõige sagedamini kasutatakse leiva küpsetamiseks, tavaliselt kulub selleks mitu tundi, mõnikord isegi üleöö.
Põhiteave
- Põhikorpuse läbimõõt: 40 cm
- Keeduresti läbimõõt: 32,5 cm
- Mõõdud kokkupanduna (P x S x K): 47 x 44 x 55 cm
- Töökõrgus: 34,5 cm
- Ülemine ventilatsiooniavad: malm
- Laud/käepide: bambus
- Rihm/vedru/alus: teras
- Rest: emailitud portselan
- Põletik: mulliit (temperatuurikindlus kuni 1000 kraadi)
- Grilli kuppel/grilli alus: mulliit (1000 kraadi kuumakindel)
- keraamiline söegrill 16t juhend
Laos
Kaal | 35,00 kg |
---|---|
Mõõtmed | 52,00 × 46,50 × 52,00 cm |